Nabokonen fantaserede om at låne min mand del.13

Kvinde efter kvinde stod og var klar de var i fest humør musikken høj og alle små fulde… De tog min mands pik i munden og jeg tog et billede af hver og en af dem…

Nå vi har travlt….Piger der er kun ca. 2 time til taxa kommer og henter jer….Birgitte og Anne I skal alligevel under bruseren….så gå ind og vaske min slave og jer selv med…resten går op vasker hænder og skifter, vi mødes her om 20 minutter….jeg tog fat i min mands pik og trak ham ud på badeværelset..Birgitte og Anne fulgte ivrigt med..Nu skal i høre piger..de næste 20 minutter er han jeres slave…i må gøre med ham hvad i vil….på nær samleje..er det forstået…..Ja…mener du det…… ja han er jeres…blot han kommer ud af den dør om 20 minutter helt nyvasket og ren….Anne lyste op i et smil og bad nok så sødt om ikke de kunne få en halv time..jo så pyt…men så heller ikke et minut mere…og husk ikke noget samleje..Det er bare en aftale…bliver du og kigger på..nej svarede jeg…jeg stoler på jer og hvad der sker bag denne dør de næste 30 minutter vil blive bag døren for altid….

Slave smid masken..sagde Anne..min mand så på mig….du er deres adlyd dem…nej sagde min mand….buk dig slave….han bukedde sig og jeg gav ham en endefuld lige foran et par meget måbende tøser…..og mens i er ved det så find lige noget at intimbarbere ham med….har vi en aftale….ja frue svarede de alle 3…

30 minutter senere kom de trækkende ud med min mand Anne holdt ham i pikken der var blevet vasket….barberet og hans pik var helt slap..

Nå hvad har i gjort ..ville de andre vide…… De brugte rigtig lang tid på at se på ham rigtigt….nu hvor hans maske var væk..var han på en eller anden måde langt mere nøgen og udstillet end før….De rager ikke jer sagde Anne og sådan er det blevet…..Min mand har endnu ikke afsløret mere fra den halve time end ,at han var gået og det var de også……alle kunne se at han havde fået smæk for han havde røde striber på tværs af røven….gjorde han ikke hvad i bad om ville jeg vide..nej svarede de men så fik han røvfuld og det fik ham dresseret….

Anne kom over og gav mig et knus..det var den bedste gave bruden og jeg nogensinde har fået.. tusinde tak for den oplevelse….hvad var det for en ide du havde fået..
Hun fortalte mig den og jeg var helt tændt på ideen……det gør vi..Anne gav mig et kys på kinden….
Jeg slog i glasset….Hør lige efter tøser….når mænd holder polterabend får de ofte får serveret En body tequila.
Men det behøver jo ikke nødvendigvis kun foregå på et par pige bryster…. som navnet antyder er det en drinks på kroppen og der er vel ikke noget sted på kroppen en body tequila kan udføres på .

Nu er det ikke en kvindelig stripper jeg har hyret til jer men min slave som jeg har lånt jer….langsomt gik det op for dem hvad der var i vente..

Slave sæt dig på kanten af sofabordet…læg dig ned……jeg bandt hans hænder til hvert hjørne med tørklæder…derefter bandt jeg hans ben til bordben..nyvasket og barberet lå han klar…..

Anne har fået en god ide…hvorfor ikke udføre den på hans pik….men da man ikke må bruge sine hænder får i dem om på ryggen og håndjern på..

Anne fugt hans pik, hun fugtede den med tungen…vild jubel

put salt på hans pik….. hun tog salt karet og dryssede salt på…..

Det så ud som om det gjorde ondt, hun gned salt i et par ny skårene steder og det gjorde ondt, men utroligt nok begynde hans dejlige pik igen at rejse sig og blive hård….troede ikke den kunne så hurtigt igen….fyldte tequila glas på bordet

er i klar ….ja råbte de…

Sæt en citron skive i hans mund….

Stil jer op på en række……alle stillede sig straks i rækken unge og gamle… kønne og mindre kønne….gifte og ugifte…tynde og tykke..alle som en var med på ideen…der var flere piger iblandt som A normalt bestemt ikke havde lyst til skulle så tæt på ham og hans pik..men nu havde jeg givet ham til Anne og Bruden på et sølvfad..så han måtte bare tage imod… hvad kunne han i øvrigt gøre han var jo spændt fast….

pigen der stod først var den ældre nabo..nu var hun klar og fik hænderne om på ryggen og håndjern på

slik hans pik fri for salt…hendes fint rykkede mund åbnede sig og tog min mands pik i sin mund….suttede saltet af …hun ville ikke stå tilbage for de unge og begyndte at sutte hans pik ….jeg lod hende nyde den lidt før jeg afbrød. Jeg kom til at tænke på min mor da hun slikkede sin svigersøn..
tøm tequila glasset…hun adlød

Tag citron skiven….hun var så stolt ..og stilte sig gud bedre det om i køen igen…

Næste…100 kg nærmede sig ….A så helt forkert ud….og vred sig lidt i lænkerne….jeg kunne se at hun ikke lige var noget for ham…rødstrømpetype med helt kortklippet hår …en rå tøs..men han kunne jo ikke gå nogen steder ….Anne saltede hans pik ind igen..så er han klar…. jeg var bange for at hun aldrig ville slippe den igen….hun havde, har vi senere fået af vide ikke haft en pik i munden i over 3 år…hun slugte den nærmest og jeg var da helt nervøs for om hun ville bide den af…heldigvis var der så meget salt på at hun måtte slippe og fortsætte….
Kvinde efter kvinde stod og var klar de var i fest humør musikken høj og alle små fulde… de tog min mands pik i munden og jeg tog et billede af hver og en af dem..Samtlige piger nåede at få 1 omgang og det endelig blev Annes tur som den sidste……

han kunne han ikke holde til mere og han gik i hendes mund….pigerne gik helt amok da hans sæd sprøjtedes ud….hun lod noget ramme munden men resten ramte hans mave….hun sank….slikkede dig om munden….tog tequila glasset og derefter sin citron, spyttede citronen ud og kyssede min mand meget lidenskabeligt….

Maj på de 100 kg og Maria gammeljomfru som den ene pige kælent blev kaldt brød, ud af køen og slikkede min mand sæd i sig..pigerne heppede alle på..

Vi vil have mere pik ….vi vil have mere pik….ekstra nummer …ekstra nummer…pigerne stimlede omkring ham

S kikkede på mig..og kom over….jeg tror vi skal stoppe nu….han kan umuligt klare mere..
Jeg kikkede på min mand som han lå der fastspændt i mellem en liderlig flok tøser…
Hans pik var helt slap….og han så lidt nervøs ud….en af pigerne slikkede hans nosser og en anden kælede for pikken en Maj og Maria havde smidt trusserne og vile have slikket deres fisser nu….maria “gammeljomfru” havde allerede placeret sin fisse lige over hans mund og råbte at han skulle slikke hende ….jeg måtte stoppe det her inden de åd ham levende..

Stop råbte jeg..i mener ikke at i kan mere vel…jo råbte de i kor….lad mig lige tænke

ok …godt jeg fandt 4 terninger frem….hvis i kan slå 2*6ére i et forsøg med terningerne ……den af jer der kan slå 2* 6 ér får 5 minutter med min slave hvor han skal gøre hvad i beder om i eneværelse…Samleje er dog ikke en mulighed..
Jeg regnede ikke med at nogen kunne….. så det er sidste chance…. alle 11 stillede op….er der ingen der klare den får slaven fri…

Men sørme om ikke det lykkedes for de 3..jeg førte min mand ind i E´s værelse mørklagte teenage værelse og tændte de stearinlys hun havde ved sengen….E skulle bare vide hvad der foregik i hendes seng….jeg blev hos ham..

Min pik kan ikke mere nu…mine nosser gør ondt….ti stille slave

Maj var selvfølgelig heldig og stod forrest i køen…skal du være her spurgte hun….ja svarede jeg…jeg vil gerne slikke hans pik mens han slikker min fisse..læg dig i sengen slave og hun smed sine trusser og fulgte efter…sengen knagede voldsomt og A gik i gang…nu gør du det ordentligt slave, det skal være godt for Maj..javel ..han forsvandt mellem hendes store lår….fandt ind til fissen bag de opsvulmede slamlæber og han lod sin tunge slikke hendes kusse…stik dine fingre ind sagde jeg og han adlød..

hun nød det meget højlydt…men hun formåede ikke at få gjort hans pik stiv…jeg vidste godt at hun ikke var hans type på nogen som helst måde..så er tiden gået…..hvor må din kone være lykkelig sagde hun til ham,du slikker fantastisk….jeg smilede indvendigt..hun kom ned fra sengen og gik ud..

den 2 var kollegaen som ellers havde holdt sig meget tilbage..

Du fortæller ikke S noget som helst om hvad jeg har lavet herinde vel..nej svarede jeg selvfølgelig ikke …det er lidt pinligt men jeg tænkte på….nej glem det bare..kom nu hvad tænkte du på…jo altså det tændte mig rigtig meget da din slave fik en endefuld…..er det muligt at du giver mig en endefuld..efter at jeg har slikket ham lidt..Jeg ved godt at du ikke fulgte med ….men hvad siger du til det?

han er din slave du bestemmer..I lover ikke at fortælle det..ja svarede vi..godt så er det mit ønske…..S ved nemlig ikke at jeg tænder på en endefuld…fra på mandag er jeg hendes chef og det går ikke hun ved det……(hvis du læser med på siden her, så ved du nu at S også ved det og du kan stole på hende)

….hun smed trusserne og nederdelen…tog min mands pik i sin mund..tager du min slaves pik i din mund din beskidte tøs….hun så forvirret på mig ….havde jeg givet dig lov???..jeg gav hende et ordentligt slag på ballerne….undskyld frue…er han evt. til salg….jeg vil gerne købe ham …..jeg har penge nok…min mands pik voksende sig utrolig nok stor igen i hendes mund….
så gør det da ordentligt hvis du skal gøre det…. slug den til roden…det kan jeg ikke kom i gang tøs….hun fik endnu et slag og hun prøvede..
det må du vist heller øve dig på…for det er slet ikke godt nok….slave kom her..A kom om til mig..kan du se den fugtige kusse…ja frue..giv den et kys..ja frue..hun pressede sin fisse mod min mands mund kan du se den røv….ja frue….fugt hendes røvhul….han fugtede hans fingre i hendes drivende fisse og smurte den ind, stik en finger ind i røven …nej sagde hun …det havde vi da ikke aftalt..nej men det skal du tage i mod….sagde jeg og gav hende endnu et slag over ballerne…hendes liderlige støn og meget våde fisse afslørede hende totalt..hun nød det til fulde…er hun stram..ja frue..tiden er gået, tag dit tøj på….tak for denne kæmpe oplevelse og jeg beder ydmygt om lov til at købe ham…om ikke andet så for nogle timer….jeg vil betale dig godt for ham….hvad med 1500,- / 2000,- i timen sort….jeg vil overveje det svarede jeg..giv mig dit nummer…

Hun gav mig sit kort…i kunne også komme på besøg i mit sommerhus….det ligger ud til vesterhavet helt ugenert

Anne kom ind som den sidste..jeg vil egentligt gerne vente lidt med at modtage min præmie…Jeg vil slikke din mand mens han slikker mig og du hans kone ser på….Undskyld hvad sagde du..ja jeg har regnet ud at han måtte være din mand ..du siger ikke noget til de andre sagde jeg..det kommer an på om jeg må sove hos jer i nat…nu var gode råd dyre…
Anne bukedde sig ned og kyssede min mand pik….nå hvad siger du..jeg tager hjem før de andre og mødes med jer hjemme hos jer..for i bor vel tæt på ikke…jo svarede jeg vi bor lige overfor..er du klar over hvor dejlig hans pik er..synes du svarede jeg….jeg kender næsten kun den…tro mig den er fantastisk flot….perfekt i størrelse og smuk….mener du det…ja svarede hun….den er hverken for stor eller lille og så smager den godt….og den er vist ret vild efter at prøve min rødhåret fisse……
slave gå i gang med at slikke hende..jeg kunne med det samme se at det var en ren nydelse for ham..hun tog ham i munden….nå hvad bliver det til..Jeg så på Anne… du skal forstå at det er mig der bestemmer alt denne weekend og kommer du over bestemmer jeg også over dig…du skal gøre alt hvad jeg beder om…Anne smilede…..smager hun godt A..jeg røbede hans navn for hende….ja hun er vildt lækker ……okay..du må godt komme forbi alene i aften men du siger ikke noget til nogen som helst..jeg gik over og skrev mit mobil nummer på hendes ene bryst..vi ses….jeg trak min mand ud til trappen igen og bandt ham fast til trappen….hans pik hang slap ned og han var færdig….

Tiden var gået og de skulle af sted..

Alle var vildt glade for eftermiddagen…nu skulle de mødes med mødre, mostre og andre familiemedlemmer der ventede inde i Horsens..

Vi fik de største kram fra et par meget opstemte og små fulde kvinder der havde fået sig en fræk oplevelse……samtlige kvinder fik besked på at takke ham ,ved lige at gå ind ved trappen og give ham og hans pik et kys , enkelte gav ham også lige et klap i røven….De fleste fik meget hurtig moralske tømmermænd og angrede at de havde ladet sig rive med og havde smidt hæmninger og sund fornuft over bord……

De var jo normalt helt almindelige pæne piger der ville have forsvoret at de nogensinde kunne finde på at gøre noget så grænseoverskridende foran deres veninder eller i det hele taget.
Taxa kom og da alle var gået og bad jeg S lægge sig på foran kaffe bordet….det var tid til en lille snak…lig dig her foran mig og kæl for min fisse slavetøs..hun adlød….

Syntes du ikke lige at du gik for langt ville hun vide……hvad mener du svarede jeg…han er jo trods alt din mand og ikke en dildo,du har købt i byen..han blev jo i den grad udstillet og brugt…..det var også meningen..tror du ikke pigerne hyggede sig..jo det gjorde de, helt sikkert ……men hvad med A….han er min slave i denne weekend ligesom du..jo men hvordan ville du have det hvis, han i den tid vi var hans slaver, havde inviteret 10 gutter hjem der både måtte se dig nøgen….røre ved dig og slikke din fisse…og til sidst lade 3 gutter ønske hvad du skulle gøre ved dem…..tvinge dig til det mens han så på….jeg tror altså du skulle have ladet det være ved den erotiske croquis..hendes ord slog hårdt og hun havde nok ret…

jeg fik faktisk ondt af min mand og havde pludselig ikke så meget lyst til at få slikket min fisse..havde jeg været for grov..måske…jeg måtte prøve at gøre det godt igen..gå i gang med at rydde op inden din datter kommer hjem….S fik travlt…må vi ikke få noget tøj på A og jeg…nej ikke endnu….jeg sad og så på min mands pik..normalt fjerner jeg kun håret på pikken og pungen….Birgitte og Anne havde gået til den og fjernet alt hår fra navlen og ned..det så helt anderledes ud og pikken kom til at se en del større ud end normalt….
De havde rost min mands pik og det gjorde mig glad……

Men som han hang der så han egentligt ikke særligt glad ud…..jeg ville have troet at det havde været enhver mands drøm at blive brugt af en flok tøser….men jeg havde måske taget fejl og var gået over grænsen denne gang….jeg funderede over hvorfor det var så vigtigt for mig at han skulle udstilles og udnyttes…hvad var det jeg ubevidst ville hævne..S fik hurtigt styr på huset …jo selvfølgelig ville jeg hævne at han havde taget min nabokone i røven uden at få lov først og han havde jo heller ikke brugt vores kodeord..så han måtte vel være ok med det eller?

Jeg fandt noget gaffa tape og gav min mand det for munden….han kunne ikke sige noget…S kom her…javel..Jeg bad hende lægge sig ind over havebordet i haven og bandt hende til parasollen med håndjern på …hun stod foroverbøjet og kunne kigge lige ind på min mand gennem den åbne dør….han var stadig var bundet til trappen..nøgen…jeg puttede et æble i S´s mund og bandt et tørklæde stramt omkring så det ikke skulle falde ud…..så hentede jeg den dildo hun havde troet hun skulle bruge i min røv og ville stikke den op i hendes….den var svær at få ind….jeg hentede noget olie og smurte den ind…..hun opgav og gjorde plads den gled lige op..så satte jeg et stykke gaffa tape på så den ikke røg ud…stod og nød synet lidt og så gik jeg over for at skifte hjemme hos os selv
..hvis der kom nogen ville de kunne gå lige hen og kneppe hende uden hun eller han kunne gøre en skid……jeg trængte til lidt luft..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *