Min dejlige trusseløse kone

Hun satte sig på john og kjolen gik nu længere op så man kunne se Lises nybarberede mis, Per kikkede sulten op i skrævet, Lise grinede og spredte benene lidt mere…

Jeg syntes vi trængte til at komme ud at danse og more os, Lise min kone var med på idéen, der var ved at gå lidt sut sko i ægte skabet.

Selvom vi kun er midt i fyrrerne holder vi af “gammeldaws dansemusik”, så jeg foreslog vi tog på Damhus-kroen. Vi besluttede at spise på en restaurant og køre derud ved 22 tiden .

Lise klædte sig i en udfordrede kort spencer, et par selvsiddende strømper, bh og ingen trusser

Stedet og dansegulvet var fyldt, vi fandt en plads i baren, mens vi spejdede efter et bord, jeg kunne se at ved et bord sad et par fyrre ved et 4 mandsbord, så jeg spurgte om der var plads til et par friske folk….de bød os velkommen….bare vi var friske og at de måtte få en dans med fruen…det var en aftale.

John og Per hentede øl og drinks …og efter et par genstande gik vi i gang med at danse, Lise morede sig ved at have så mange kavalerer og trykkede sin krop ind til mig da vi dansede, du kan tro at John fik et sjok han har nemlig mærket at jeg ingen trusser har på, så han har en stor pik som klemte ind mod mig…..er det OK…Det var det vi har før haft en fyr med hjem….da vi kom ned til bordet var en af stolene væk, pyt med det sagde Lise jeg sidder bare på dig John, hun satte sig på john og kjolen gik nu længere op så man kunne se Lises nybarberede mis, Per kikkede sulten op i skrævet, Lise grinede og spredte benene lidt mere…….

Da vi sad lidt bagved i lokalet, var der ingen der kunne se og vores frække spil, Lise kørte lidt rundt med bagdelen, og grinte hvad det var for en donkraft hun sad på, hun rejste sig lidt førte en hånd ind imellem sine ben og åbnede gylpen til john. John hjalp lidt til og et suk kom over ham, da Lise sænkede sin fisse ned over ham…..det var frækt, Vi rykkede os lidt nærmere Per og jeg, Per førte sin hånd ned mod fissen og jeg kyssede min kone, efter et par minutter gryntede John og Lise læner sig frem og med et undertrykt skrig kom hun og John samtidig.

De gjorde sig pæne igen, og nu er det så din tur Per, eller vil I med os hjem så vi kan fortsætte??? Det var lang tid siden Lise havde været så fræk, Fyrene ville gerne med hjem….jeg havde ikke drukket nævneværdigt og Per og Lise satte sig derfor bagved, inden vi var ude af parkeringspladsen, havde Lise fisket Per super pik op og var i gang med slikke og sutte…..Lise satte sig ovenpå ham og i bakspejlet kunne jeg se hendes røv køre op og ned ad den lange pik, det var pisse frækt og inden længe kunne vi da også høre liderligheden tage overhånd, Per brølede sin orgasme ud, Lise hoppede af og spredte sin ben imellem forsæderne og spillede sin fisse af i en højlydt orgasme

Jeg så frem til resten af natten …..for det var bare et sex show af de store

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *