I byen med veninderne

Forestillede mig hvordan hans hånd gled op af hendes lår, under hendes kjole til hendes trussekant og tilbage igen. Var sikker på hun ikke ville lade ham røre hendes fisse…

Min dejlige hustru Christina skulle i byen den følgende aften, hun gik der hjemme for at gøre sig klar. Jeg sad i sofaen da hun kom fordi mig, efter at havde været i bad. Elskede hendes dejlige sexet krop, og duften af hendes parfume ramte min næse, kunne straks mærke hvordan den påvirkede hele min krop. Hun lukkede døren til soveværelset efter sig, for at gøre sig klar.

Vi havde gennem de sidste mange år delt fantasien omkring, hun var sammen med en anden fyr, ikke at vi snakkede om det tit, måske en til to gange om året. Efter en times tid kom hun ud fra soveværelset og så gude smuk ud. Jeg rejste mig straks fra sofaen for at, kysse hende. men da jeg ville tage på hende, flyttede hun mine hænder og smilede til mig. Hun fortalte at, det måtte vente til senere. Hun pakkede sin lille håndtaske, og kyssede mig farvel. Jeg gik hen til vinduet og så efter hende, savnede allerede synet af hendes dejlige feminine krop, og hendes fyldige bryster. Jeg satte mig tilbage i sofaen og tog min telefon frem og skrev.

1905 Mig – Håber du får en super dejlig aften.

1915 Christina – Det kan du regne med jeg vil få 😉

Mine tanker løb allerede af med mig, ville hun bare drille mig og gøre min tændt til hun kom hjem, eller hvad havde hun i tankerne. Jeg lagde mig på sofaen og tændte for fjernsynet, jeg viste hun havde siddet sammen med nogle venner og at de sikkert ville gå i byen omkring kl. 22

2230 Christina – Vi er lige kommet i byen er nok hjemme ved 24 tiden.

2232 Mig – Okay, ses der 😉 vil vente på dig

Jeg tænkte jeg lige ville bruge tiden på at rydde lidt op, og gøre sengen klar til hun kom hjem. Efter at have ryddet op i soveværelset satte jeg mig på sengen, med computeren. Som så mange andre gange så jeg lidt porno og læste nogle frække noveller der omhandlede cuckold. Jeg hørte min telefon vibrere.

2326 Christina – Vi sidder og snakkere med nogle fyre, han vil gerne danse med mig?

2327 Mig – Du skal bare hygge dig skat, du ved du har min tilladelse 😉

2330 Christina – Tak min skat, du er bare den bedste.

Sad i sengen og forestillede mig min hustru danse sammen med en flot maskulin fyr, og hvordan de rørte ved hinanden og dansede tæt. Kunne lige forestille mig hans hånd på min hustrus feminine numse, og hvordan hun nød at blive styret rundt med fast hånd. Havde helt lyst til at tage ned i byen og se hvordan hun nyder det.

0020 Christina – Kommer nok noget senere hjem, har danset med den sammen fyr. han er lægger 😉

0021 Mig – OMG har han rørt ved dig?

0025 Christina – ja, han sidder med hans hånd på mig lår nu 😉

0026 Mig – Du er virkelig dejlig, kan godt forstå ham 😉 har du taget på ham?

Der gik lang tid inden der kan svar, forestillede mig dem sidde sammen og røre ved hinanden. Mit hjerte bankede vildt, og rystede helt af spænding, hun havde aldrig gjort sådan noget før, men hun viste jo jeg tændte meget på det, virkede også som om hun nyd det. Kiggede på min telefon 100 gange og ventede på hun ville skrive. Forestillede mig hvordan hans hånd gled op af hendes lår, under hendes kjole til hendes trusse kant og tilbage igen. Var sikker på hun ikke ville lade ham røre hendes fisse.

0050 Christina – JA 😉

Kunne næsten ikke tænke klart! var det alt der kom… forestillede mig hendes hånd på hans maskuline krop, mærke ham under trøjen. Hun ville sidder ved siden af ham, med hendes hånd i hans skød og mærke hans pik gennem hans bukser. Min hustru udlevede en af mine fantasier lige nu, og hun viste det og drillede mig.

0130 Christina – Er lige blevet kysset ;).

0132 Mig – kyssede du igen?

0135 Christina – Ja det gjorde jeg 😉 hvordan har du det med din kone kysser andre fyre?

0137 Mig – Syntes det er vildt frækt

0140 Christina – Jeg kommer snart hjem, men vil lige kysse ham farvel 😉

0142 Mig – Vil vente på dig.

0155 Christina – MMS

Jeg sidder og venter på men elskede hustru, til den hedeste gang sex, da hun sender en MMS med teksten “jeg sætter mig ind til ham nu”. På billede kan jeg se hendes håndtaske og noget af indholdet, da jeg kiggere nærmere kan jeg se hendes trusser ligge i tasken. Hun har taget sine trusser af, og sætter sig ind til ham igen.

0200 Mig – Vil du gerne have at han rører dig?

Forestiller mig han fingere glider op af hendes lår igen, men der er ikke en trusse kant til at stoppe dem, og de til sidst ender på hendes nøgne fisse, gad viden om hun vil åbne sig for ham? Min hjerne arbejde på overtryk. Elskede at min dejlige hustru nyd hans behandling af hende, og hvordan hun kunne nyde det uden, at have noget at miste. Hun kunne nyde sin kvindelighed, og begæret fra andre fyre, velvidende jeg vil elske og bedåre hende for altid.

0225 Christina – Han opdaget hurtigt jeg ingen trusser havde på, han kælede dejligt for min fisse, er sikker på han gerne ville mere 😉

0227 Mig – Vil du også mere?

0240 Christina – Hvem siger der ikke skete mere 😉 Er på vej hjem nu, vi ses om 20 min

Jeg ventede i længsel på hun ville komme hjem, jeg var så liderlig som aldrig før. Kunne endelig høre nøglen i døren. Hun rumsteret lidt rundt inden hun kom ind i soveværelset. Jeg kunne se hende i siluet , hun tog sig tøj af og lage sig ved siden af mig, hendes hånd fandt hurtigt min stive pik, hun viskede mig øret.

Christina – Det er så den anden pik jeg har i hånden i aften.

Jeg kom ud over mig selv i samme sekundet hun sagde det, hun kyssede mig kærligt på munden, og jeg gengældte det. Vi blev enige om vi havde maget at snakke om den følgende aften, og vi faldt i søvn tæt sammen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *